Onze klanten

Verbunt en klanten

Verbunt Wijnkopers werkt samen met verschillende klantgroepen door heel Nederland. Van wijnhandelaren, zelfstandige slijters en groothandelaren tot horeca. Daarnaast levert Verbunt wijnen aan diverse grote partijen met een landelijke spreiding. Denk hierbij aan verschillende national accounts, zoals Landal Greenparks, Sandton Hotels en PLUS supermarkten.

Buiten de eerder genoemde partijen heeft Verbunt ook twee unieke concepten op de markt: Wijnkring en Whyn!

Wijnkring en Whyn

In totaal zijn er 100 Wijnkring winkels verspreid over heel Nederland, maar wat is Wijnkring? De Wijnkring is het grootste en oudste detailhandelsconcept op het gebied van wijn in Nederland. Een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en wijnhandelaren, die zich onderscheiden door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld.

Whyn is dé wijnspeciaalzaak van de toekomst en een samenwerking tussen ondernemer en toonaangevend wijnimporteur Verbunt Wijnkopers. De concept winkel in Tilburg is een wijnwinkel 2.0 wat betekent dat Whyn geen standaard wijnwinkel is, maar de eerste wijnspeciaalzaak in Nederland die zich volledig richt op wijnmerken.