Horeca

Verbunt Wijnkopers levert wijnen aan horeca gelegenheden in heel Nederland. Wij werken samen met verschillende groothandels maar kunnen u, afhankelijk van uw afname, ook rechtstreeks bedienen. Bent u horeca ondernemer en bent u geïnteresseerd in de Verbunt wijnen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@verbunt.nl. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hieronder diverse testimonials van een aantal horecaklanten.

Testimonials

Mieke en Walter Wubben van Restaurant De Wiemel:

“Tot ons plezier levert de firma Verbunt al 30 jaar naar volle tevredenheid ons gehele wijnassortiment. We waarderen in het bijzonder hun expertise betreffende wijn maar ook de servicegerichtheid en prijs-kwaliteit verhouding. We hopen nog lang in deze prettige sfeer zaken te kunnen doen.”

Van de Mheen Foodservices Harderwijk:

“Wijnadvies met emotie!”

“De accountmanagers van Verbunt Wijnkopers zijn wijnkenners. Met veel passie en enthousiasme weten ze ons en onze relaties te overtuigen met de juiste wijnkeuze. Van prospect tot aan het nuttigen; aan alles wordt gedacht. Heerlijke wijn/spijscombinaties, kennis en advies ten opzichte van de omgeving (wie schenkt wat) en verkoopondersteuning van tap tot verkooptrainingen. Kortom een ideale samenwerking tussen groothandel, relatie en leverancier.”

Testimonials

Cees en Zwanie Kramer van Restaurant de Boet in Urk:

“Dankzij het brede assortiment en de snelle levering van Verbunt wijnen kunnen wij onze gasten voorzien van een kwalitatief goed glas wijn voor een schappelijke prijs.”

Johan Huisman van Kasteel Wijenburg in Echteld:

“Op Kasteel Wijenburg werken wij al meer dan 10 jaar samen met Verbunt Wijnkopers. Wij zijn niet alleen een unieke trouwlocatie, wij zijn ook een tróuwe locatie. Zoeken een betrouwbare partner waar we een mooie en duurzame relatie mee op kunnen bouwen. Verbunt is zo’n partner! Wij vertrouwen Verbunt voor 100% onze wijnkaart toe! Waarom? Zij hebben een prachtig en uitgebreid assortiment, goede en constante levering én, heel belangrijk, prettige mensen! Meedenkend, creatief, enthousiast en belangstellend. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een langdurig ‘ huwelijk’ tussen Verbunt & Kasteel Wijenburg!”

Peter-Paul Jonker van Hampshire hotel – Jan van Scorel in Schoorl:

“Het directe en goede contact met de heer Goossens van Verbunt en de snelle en correcte levering ervaren wij als zeer prettig. Met de professionele hulp van Verbunt stellen wij regelmatig onze wijnkaart samen en wij zijn blij met de positieve reacties van onze gasten hierop. Onze medewerkers worden regelmatig getraind door middel van proeverijen. Dit zijn leuke terugkerende evenementen om naar uit te kijken. Voor Hampshire Hotel Jan van Scorel zijn dit dé redenen om zaken te blijven doen met Verbunt, de wijnleverancier die de afgelopen jaren een betrouwbare partner voor ons is gebleken.”