Slijters

Verbunt en slijters

Verbunt Wijnkopers levert wijnen aan slijters in heel Nederland. Bent u slijter en bent u geïnteresseerd in onze wijnen? Vul dan het contactformulier in, bel ons op 013-5498400 of stuur een e-mail naar: info@verbunt.nl. Bent u als slijter geïnteresseerd in het concept Wijnkring? Kijk dan op de Wijnkring pagina voor meer informatie. Of lees hiernaast wat beknopte informatie.

Wat is Wijnkring?

De Wijnkring is het grootste en oudste detailhandelsconcept op het gebied van wijn in Nederland. Een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en wijnhandelaren, die zich onderscheiden door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Kijk voor meer informatie ook eens op de Wijnkring website om te zien hoe wij ons presenteren aan de consument.

Wat is Whyn?

Naast Wijnkring heeft Verbunt Wijnkopers ook een nieuw concept: Whyn! Whyn is dé wijnspeciaalzaak van de toekomst en een samenwerking tussen ondernemer en Verbunt Wijnkopers. Een Whyn winkel is geen standaard winkel, maar is volledig gericht op wijnmerken. Alle Argentijnse wijnen komen van Salentein, de Chileense van Errazuriz, de Franse van Laurent Miquel, de Spaanse van Ramón Bilbao en de Australische van Yalumba. De port is van Graham’s Port en de Champagne van Pol Roger. Hierdoor kan de consument zich focussen op het beste dat de wijnmerken te bieden heeft.

Interesse in het concept Whyn en wilt u dit graag implementeren in uw winkel?

Neem contact met Verbunt Wijnkopers op via het contactformulier