Whyn

Whyn is dé wijnspeciaalzaak van de toekomst en een concept van Verbunt Wijnkopers. De concept winkel in Tilburg is een wijnwinkel 2.0 wat betekent dat Whyn geen standaard wijnwinkel is, maar de eerste wijnspeciaalzaak in Nederland die zich volledig richt op wijnmerken.

Whyn in Tilburg

Whyn is in alle opzichten een moderne wijnwinkel. De liefhebber kan er alle informatie over de aanwezige wijnen teruglezen op de touchscreens. Daarnaast is het goed toeven aan de gesitueerde toonbank. Proeven kan natuurlijk, in het eigen proeflokaal. Dit beschikt over een horecavergunning, een eigen ingang en kan ook worden gebruikt voor proeverijen en masterclasses, zowel particulier als zakelijk. Het team van medewerkers combineert kennis, enthousiasme en vakmanschap en is zo uitstekend in staat om voor iedereen een passend wijnadvies te verstrekken. Ook voor glaswerk, openers en enkele andere wijnaccessoires kan men bij Whyn terecht.

Interesse in Whyn? Bekijk hier de website!

Whyn merken

Het onderscheidend vermogen van Whyn zit in onze sterke partners. Zo komen al onze Argentijnse wijnen van Salentein, de Spaanse van Ramón Bilbao, de Franse van Laurent Miquel, de Australische van Yalumba en de Chileense van Errazuriz. De port is van Graham’s Port en de champagne van Pol Roger. Zonder uitzondering kwaliteitshuizen waarvan bijna het complete assortiment gevoerd en gepresenteerd wordt. Op deze wijze kan de consument zich focussen op het beste wat de wijnmerken te bieden hebben.

Interesse in het concept Whyn en wilt u dit graag implementeren in uw winkel?

Neem contact met Verbunt Wijnkopers op via het contactformulier